Dean geyer dating history

hoe flirten in de trein


Ik ben Millie, 35 en xaver schwarzenberger single bells single. En daar blog ik single bruck an der leitha over. Volg me op Facebook om niks te missen! We staan bij het voorprogramma van een concert en ineens zitten we middenin een diep gesprek. Wat is het toch fijn om met xaver schwarzenberger single bells leuke mensen te kunnen lachen, maar ook over de diepere dingen van het leven te kunnen praten. Toch snap ik mijn vriend super goed. Ik heb dat moedeloze gevoel ook weleens. Als een liefde de goede richting op leek te gaan toch weer mislukt, of als er al tijden niks gebeurd is op liefdesgebied.

Dan kan de moed erin hoe flirten in single frauen mecklenburg vorpommern de trein echt zijn.

Maar waarom ging het dan stuk? Dan was het een voorproefje van dingen die fijn hoe flirten in de trein, maar ook dingen die minder waren. hebben bier nodig bij dit gesprek. Als we richting bar lopen kom ik een kennis en haar vriend tegen. We praten even en als we verder lopen zeg ik: Niet echt opbeurende teksten. Maar gelukkig zijn blijkbaar niet de enige met liefdesperikelen.

Ik date hoe flirten in de trein meer met mijn hoofd maar met mijn buik. Vaak zit je ratio je hoofd van alles te roepen, maar weet je lichaam het allang. Klinkt misschien een beetje zweverig, maar heb je weleens als met iemand praat een steek je buik gevoeld?

Of juist dat je heel blij van iemand werd, je energie kreeg? Mijn vriend herkent dat wel. Dat is dus typisch een gevalletje buikgevoel. Mij overkwam het een tijdje geleden. Op een festival had ik een leuke man ontmoet. Na wat heen en weer geapp spreken we af om samen te lunchen. Ik neem mezelf voor: Als ik aan kom zie ik hem al staan. Ik zet mijn fiets op slot en loop op hem af. Dan voel ik een hard gevoel in mn buik. Het hoe flirten in de trein een klein gevoel. Als ik er niet op had gelet, was het me misschien niet eens opgevallen.

Maar overduidelijk een nee. Alsof ik juist niet naar deze man toe wil. Maar hij staat daar met leuke glimlach en ik zeg tegen mezelf, het is echt een leuke Millie!

De lunch is gezellig. In hoofd probeer ik mezelf er steeds van te overtuigen dat er niks mis is met hem.

Ik heb mezelf beloofd met mijn te gaan daten. Dus exit leuke festival man. Twee weken later wordt mijn goede voornemen al beloond. Ik heb afgesproken met een man via een datingapp. Ik lig meerdere keren dubbel om zijn berichtjes. Maar, dat zegt nog niks, houd ik mezelf voor. We hebben afgesproken om samen te gaan hardlopen. Als we elkaar zien houdt mijn buik zich rustig. Ik voel geen nee. Sterker nog, ik word blij van deze man!

Hij ziet er uit, is aardig, grappig en heel gezellig. We praten en praten, het is alsof we elkaar al heel lang kennen. En misschien wordt daten op deze manier ook wel een stuk makkelijker! Ik ben blij voor haar, maar ik voel ook een steek van jaloezie. Ondertussen is ze druk aan het chatten met een handjevol mannen op Happn. Hoe doet ze dat? Ik kan me mijn laatste date niet eens heugen.

Maar zoveel mannen tegelijk dat is sowieso niets voor mij. Toch moet ik wel iets met die jaloezie. Moet ik me niet weer eens in de datingscene gooien? Dit is niet voor het eerst dat ik hier tegenaan hik. een vierdaags festival vol leuke muziek, drankjes en de nodige leuke mannen besluit ik dat ik actie moet ondernemen.

Vergelijk het hoe flirten in de trein het zoeken van een baan. Als je nooit solliciteert, ga je ook nooit een baan vinden, toch? Dus installeer ik weer een paar datingapps en sla aan het swipen en liken. Zie het als oefenen met daten, zeg ik tegen mezelf.

Geen verwachtingen, dit is oefenen. En in plaats van suf af te wachten totdat een man wat zegt als een match hebt, gooi ik er wat leuke oneliners tegenaan.

Dan heb ik een gesprek met een man, waarbij in zin twee al telefoonnummers hoe flirten in de trein worden. Kijk, dat gaat lekker! We appen wat heen en weer en hoe flirten in de trein erachter dat we bij elkaar om de hoek wonen. Op een lome zaterdagmiddag maken we een afspraak voor die avond in dat kroegje even verderop. Hij heeft later op de avond een feestje, dus we kunnen maar kort een biertje doen.

Als ik hoe flirten in de trein kom lopen, zie ik hem al staan. Dat is altijd maar weer afwachten. We geven elkaar drie zoenen en het klikt meteen.

Onder het genot van een Duits biertje praten we wat af. Als ik me niet vergis vindt hij het erg gezellig, afgaande op de glimlach die continue om zijn mond zit. En ik vind hem ook leuk! Dan is het voor hem tijd om naar zijn feestje te gaan en we vragen de rekening.

Het moment van afscheid. Het is nog licht buiten als we een beetje om elkaar heen staan te draaien. Ik merk dat ik niet echt in the mood ben om hier even uitgebreid te hoe flirten in de trein zoenen. Hij krijgt een knuffel van me en als ik wegloop denk ik, die is in the pocket.

Vandaar dat ik hem na een paar uurtjes app, met de vraag hoe het feestje is. Ik snap er helemaal niets van. Ik gooi er nog een appje tegenaan. Ik merk dat ik er een beetje ontdaan van ben. Wat is de moeite om te sturen: Gewoon het fatsoen hebben om nog wat te laten horen en het af te sluiten?

Een paar dagen later neem ik het heft in eigen hand. Ik leg mijn telefoon weg en voel me meteen goed hierover. Ook al ken je iemand niet, je mag best laten weten hoe jij wil dat er met je omgegaan wordt. Dan krijg ik toch een terug van deze meneer. Hij vond het ook gezellig en sorry, hij had hoe flirten in de trein even wat moeten sturen. Dat vind ik dan wel weer stoer van hem.

Ik swipe en like weer even verder, als je het niet erg vindt. Bliep, doet de scanner als de grondstewardess mijn ticket eronder houdt. Goede reis, zegt ze vriendelijk. Dankjewel, zeg ik en met een hoe flirten in de trein glimlach loop ik de slurf in richting het hoe flirten in de trein. Ik ga naar Cuba.

Ik vind het toch altijd weer een beetje spannend om alleen te reizen. Maar dat glijdt al gauw van me af wanneer ik in Havana instantly nieuwe vrienden maak in het hostel.


Ik woonde en studeerde in die tijd in Groningen. Het was een zaterdag en Koninginnedag. Het moet dus in gebeurd zijn. Ik stapte die ochtend in de trein voor een.

In dit artikel leer je: Dit wordt gebruik door eenzame hoe flirten in de trein van in de twintig die goed willen worden met vrouwen, maar in werkelijkheid zuigen op alle vlakken van hun leven. Iedereen heeft tijden gehad waarin hij niets meer was dan een bitch.

Je kan niet als een bang muisje in de hoe flirten in de trein wegkruipen hoe flirten in de trein er een te lekkere vrouw voor je neus zit, en diezelfde avond in de club 1 een andere hete chick mee naar huis nemen. Dus wil je echt goed worden in versieren, dan zal jij je moeten verdiepen in situaties waar andere mannen voor terug deinzen. Die sites zijn enorm kansloos. Hoe groot acht je de kans dat de meid die je vindt je daarop voorbij ziet komen?

Check hier hoe je met een afwijzing om kan gaan. iemand die jaren achtereen elke dag 2 uur met de trein heeft gereisd, weet ik precies hoe hoe flirten in de trein gaat.

Mensen zitten verbeten voor zich uit te staren en hun leven te haten. Woorden er nauwelijks uitgewisseld — tenzij je iemand treft die net zo van ouwehoeren houdt als jij.

Het is een ongemakkelijke stilte, hoe flirten in de trein ik heb geen idee hoe het komt. Maar ik weet wel dat als je eenmaal leert om hiermee om te gaan, de trein een perfecte plek is om vrouwen xaver schwarzenberger single bells te versieren. Voor nu is het belangrijk dat als je voor die hete chick zit, je haar gewoon aanspreekt. En dat jij je voorneemt om die belofte niet te breken.

Lees hier hoe je je aanspreekangst kan overwinnen. Ik zal je uit de brand helpen door mijn beste hoe flirten in de trein te geven hoe je een chick kan versieren in de trein. In vrijwel alle situaties raad ik mannen aan om recht op hun doel af te gaan. Als het nou gaat om vrouwen versieren op straat of in de club. Je kan je immers wel focussen op een directe aanpak, maar je zet dan wel heel erg veel druk op de ketel.

Je spreekt een vrouw aan terwijl er allemaal mensen omheen zitten, en je weet van tevoren niet hoe het gaat. Maar aangezien het zo indruist tegen wat de meeste mensen doen, kan ik me voorstellen dat het je wat afschrikt. Daarom zeg ik je alvast dat er helemaal geen schaamte in om een wat subtielere aanpak te hanteren.

Eentje waarbij je met een grote boog om je doel heen gaat — om later alsnog vlak voor haar neus uit te komen om ervoor te zorgen dat jullie samen helemaal hoe flirten in de trein gaan hoe flirten in de trein de slaapkamer. Hier kom je alleen mee weg als je een echte baas bent, en ik raad het dus voor een beginner niet aan.

Het is op dit moment totaal ongepast om opmerkingen te maken die haar en de mensen om haar heen heftige hoe flirten in de trein geven.

In plaats daarvan is het beter om, bij wijze van, te praten over het weer of andere onbelangrijke dingen. Je focust je van begin hoe flirten in de trein aan op het bouwen van een connectie. Dit doe je door naar dingen te zoeken die jullie gemeen met elkaar hebben. En nee, dan bedoel ik niet of jullie dezelfde pony pockets in jullie collectie hebben.

Maar of jullie qua karakter op dezelfde manier in elkaar zitten. Is zij een ambitieuze vrouw? Welke gedeelde interesses en intenties hebben jullie? Maar voordat je er ook maar over kan denken om haar mee te nemen op een date, wil je dat zij investeert in het gesprek. Check bijvoorbeeld dit artikel over hoe je een gesprek begint met een vrouw. Het is namelijk in de trein niet normaal om tegen een vreemde te praten, tenzij je dat vanaf het begin af aan doet.

Als je een halfuur nadenkt over wat je tegen haar wilt zeggen en in die tijd de hele tijd naar elkaar kijkt, ziet dat er ronduit dom en creepy uit. Het maakt niet uit wat je tegen haar zegt om het gesprek te beginnen, zolang je maar je mond open doet en tegen haar begint te praten.

Maar als je niet weet wat je moet zeggen, zoals de meesten van mijn klanten, tref je hieronder mijn geheime wapen aan om elke chick in de trein kleddernat te maken.

Dit betekent niets anders dan dat je over iets praat wat je ziet. Ga je op reis? Als bonus bij dit artikel geef ik je 36 voorbeeldzinnen voor verschillende situaties. Gratis en voor niets. Je vindt ze aan het einde van dit artikel. De meeste mannen denken dat ze met Shakespeare-achtige quotes een vrouw zo wild krijgen, dat ze binnen een paar minuten met je meegaat om te copuleren op de WC.

Het laatste wat je hoe flirten in de trein doen is overkomen als een glibberige versierder. In plaats daarvan wil je overkomen als een gewone gast, die een gewoon gesprek wil voeren. Je zit in een trein. Als je het op een aardige manier doet en niet creepy overkomt, vinden ze je sympathiek en willen ze graag dat je versierpoging slaagt.

Dus je kan beter aan de eerste kant hangen en proberen als een toffe gast die een leuke meid ziet, dan 1 of andere oversekste Don Juan. Wees verder zo aardig om het verdere sociale contract niet compleet om zeep te helpen. Wees beleefd naar je medepassagiers — of doe ieder geval een beetje normaal.

Als je merkt dat een meid niet erop zit hoe flirten in de trein wachten om met je te flirten, dan is dit absoluut niet de plek om het nog keer te proberen.

In een bar kan je dat rustig maken, omdat vrouwen je nog wel eens afwijzen gewoon omdat het kan. In een trein zal je hier echter veel conservatiever in moeten zijn en het lekker moeten laten gaan. Want als je hoe flirten in de trein het volgende station overstapt, zijn er weer een zooi nieuwe hete chicks die tegenover hoe flirten in de trein gaan zitten. Vooral Rotterdam Centraal is een prachtige locatie waar ik veel dates uit heb gehaald. Een Starbucks, of een niet failliete La Place, of een andere tent.

Heb je vragen over hoe je een chick versiert in de trein? Laat dan een reactie achter. Ik lees alles wat binnen komt. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen. Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed.

Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sander — 22 september Waarom flirten in de trein awesome ishoe je ermee wegkomt en je ervoor zorgt dat je resultaat krijgt.

de directe aanpak in de trein het domste is wat je kan doen.

De nummer 1 fout hoe flirten in de trein mannen maken als ze een vrouw in de trein proberen te versieren. En hoe je ervoor zorgt dat je subtiel doch doeltreffend naar een date toewerkt. Je zit in de trein. Tegenover zit 1 van de meest hete vrouwen die je ooit hebt gezien. Je vraagt je af van welke Playboy poster zij is afgestapt. Hoe je deze schoonheid je bed in gaat toveren.

Maar voordat je verder leest, bekijk onderstaande video: Een player ben je overal Ik hou niet zo van het woord Het komt over als een man die bewust vrouwen kwetst. Hoe flirten in de trein ik kan je verzekeren dat er een weg uit is, en het minder moeilijk is dan je denkt. Als je die mooie vrouw ziet zitten, en je bent in de Realiseer je dan wat de bitch-move is en wat de bazen-move is.

Dit gaat hem niet worden. En om je daarbij te helpen geef ik je 7 tips om te flirten in de trein. Alsof het moeilijk zou zijn om een gesprek aan te knopen met een vreemde. Toch ben je niet de enige die daarover fantaseert. Niet heel groot, he. De reden waarom flirten in de trein eng is Als je een vrouw in de club aanspreekt, heeft iedereen het te druk met zichzelf. Als je wordt afgewezen is dat kut, maar business as usual. En ga je voor hun neus helemaal af.

Ik kan me voorstellen dat je hierdoor wat meer angst wordt aangejaagd. En dat geeft helemaal niets. Flirten in de trein gaat in tegen het sociale contract Als iemand die jaren achtereen elke dag 2 uur met de trein heeft gereisd, weet ik precies hoe het gaat. De rest van de mensen houdt zich liever afzijdig, vooral in de spits.

Ja, het kan wat enger zijn. Maar gaan het eind van dit artikel, in tip 7, leer ik hoe flirten in de trein hoe dit allemaal in je voordeel werkt. Maar Tim, ik vind het moeilijk en hoe flirten in de trein weet niet wat ik moet doen. Help Ik begrijp het, homie. Gebruik alleen de directe aanpak als je het durft In vrijwel alle situaties raad ik mannen aan om recht op hun doel af te gaan.

Maar in de trein is 1 van die situaties waarin de indirecte aanpak vrijwel altijd beter is. Wat je zoveel mogelijk wilt vermijden is emotionele stimulatie: Dat is al heel wat Vraag haar waar ze naar toe gaat.


Flirten met jongens - Gentle Jane

Related queries:
-
Ik zat in de trein op weg naar huis. Het was laat geworden. De vergadering liep een uur langer uit. Het was tien uur ’s avonds toen ik in de lege coupé zat.
-
Onvoorstelbare armoede, iedereen wordt er afgezet en loopt grote kans om opgelicht te worden. Of ziek! Sacha Kester was vier jaar correspondent van de Volkskrant in.
-
IE PNG Fix Alpha 4. This script adds near-native PNG support with alpha opacity to IE and 6. Now you can have full translucency and no more ugly grey borders!
-
IE PNG Fix Alpha 4. This script adds near-native PNG support with alpha opacity to IE and 6. Now you can have full translucency and no more ugly grey borders!
-
Onvoorstelbare armoede, iedereen wordt er afgezet en loopt grote kans om opgelicht te worden. Of ziek! Sacha Kester was vier jaar correspondent van de Volkskrant in.
-


Hoe vaak komt het wel niet voor: In dit artikel zal ik je een aantal tips geven die je kunt gebruiken om vrouwen in de trein te versieren. Het moeilijkste van vrouwen versieren in de trein is misschien wel om naar de vrouw toe te gaan. Meestal is het in de trein erg stil, dus iedereen kan horen wat je zegt. Om dat te voorkomen heb ik een aantal tips voor je, om zo toch vrouwen te kunnen versieren in de trein.

In plaats van de trein binnen te komen met oordopjes in je oren, raad ik je flirten in de trein deze er uit te doen, en helemaal geen muziek te luisteren. Als je dat doet zonder je jezelf als het ware af van het moment, en kun je moeilijk de kracht vinden om naar een vrouw toe te stappen. Om in een sociale state te komen, probeer ik altijd zoveel mogelijk mensen aan te spreken op het station. Sta ik bijvoorbeeld in mijn eentje op het station, en staat er iemand naast me, dan praat ik daar altijd even mee.

Als je dat doet, kom je als het ware in een state waarin je het heel erg makkelijk vind om naar vrouwen toe te stappen, en vrouwen aan te spreken. Kom je de trein binnen, zoek dan meteen flirten in de trein plaats op waar een leuke vrouw zit. Als je dat niet doet, kun je moeilijker naar haar toe, omdat de plaats naast haar bijvoorbeeld al bezet is. Je maakt flirten in de trein alleen maar voor jezelf als je dat niet doet.

Ook komt het niet zo leuk over als je dat niet doet. Praat bijvoorbeeld over de drukte in de trein, of het mooie weer, of dat het zo warm is in de trein. Als je in de trein namelijk iets tegen een vrouw zegt, zal zij altijd terug praten. Vrouwen zijn het niet gewend dat ze versierd worden in trein.

En het is erg onbeleefd om dan niks terug te zeggen ;! Zeg bijvoorbeeld dat je het erg leuk vond om flirten in de trein haar te praten, en geef je telefoonnummer aan haar. In de gratis versiertips van Jonathan en Oscar staan onmisbare tips die jij kunt flirten in de trein om een ware Casanova te worden! Je emailadres zal gepubliceerd worden. Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. Home Gratis Dating Advies tip!

Wat Is Mijn Verhaal? Het is denk ik iedereen weleens overkomen! Maar wat kun je er aan doen? Hoe kun je nou die leuke vrouw aanspreken die in de trein ziet, op het station ziet?

Hoe versier je vrouwen in de trein? AlgemeenVrouwen Versieren.


Waar mensen zijn, zijn vrouwen. Waar vrouwen zijn, zijn leuke vrouwen. Het is dan ook helemaal niet raar dat tijdens het treinreizen jij flirten in de trein vrouwen gaat tegenkomen. Zaak is om daar iets mee te doen en niet achteraf van jezelf te balen. Dit artikel gaat over de treinflirt ; hoe je leuke vrouwen versiert in de trein.

De treinflirt begint meestal al op het perron. Je kunt rustig kijken wie er allemaal in dezelfde trein gaan stappen en het meisje waar je graag mee wilt praten aanspreken met bijvoorbeeld een simpele vraag: Het antwoord daarop zal meestal ja zijn, tenzij je op het verkeerde perron staat.

Bij de bushalte zou de variant zijn: Als ze daar positief op reageert, heb je dus al een gesprek voor je instapt. Dan hoef je nog maar samen in te stappen en je hebt de hele reis naar Luttemerbroek de tijd om haar te versieren. Daar zitten of komen te zitten andere mensen. Als daar een leuk meisje bij zit begin je dus een gesprek met een van de andere passagiers. Je zorgt dat het een leuk, positief gesprek wordt, stelt hem of haar vragen en op een gegeven moment betrek je er het leuke meisje bij.

Voor je het weet heb je dan een leuk gesprek met drie of vier mensen, waarbij het leuke meisje. Haar geef je na een tijdje flirtsignalen lees ons boek. En inderdaad gebruiken we tegenwoordig allerlei gadgets om contact maar te flirten in de trein. Maar eigenlijk willen we allemaal contact.

Als je haar in het flirten in de trein betrekt, is het een kleine stap voor haar om daar mee op te houden. Terwijl als je uit het niets met haar begint te praten, dat minder eenvoudig is. Nu komt de grootste uitdaging van een goede treinflirt. Laat, met al die mensen erbij, merken dat je haar leuk vindt Wat moeten al die mensen wel niet denken? Die denken wat ze allang dachten, dat jij dat meisje leuk vindt. Maar ze hebben bewondering voor een man die dat in flirten in de trein publiek durft te laten zien.

Het meisje vindt het ook heel dapper dat je haar openlijk probeert te versieren. Zullen we een kopje thee gaan doen? Je stapte alleen in, had een leuk gesprek met andere mensen, gaat flirten in de trein door met je leuke gesprek en stapt weer alleen uit! Niets aan de hand!

Hopla, zo simpel een treinflirt zijn. Als jij bovenstaande stappen doorlopen hebt heb je de transitie gemaakt van flirten in de trein, naar vrouwen versieren in de trein.

Wat ik flirten in de trein laatste nog even wil meegeven zijn een aantal sites waarin je de oproepen kunt lezen van mensen voor wie bovenstaande te hoog gegrepen is.

Blader ze even door en zorg flirten in de trein jij nooit die oelewapper wordt die achteraf flirten in de trein spijt wanhopige berichtjes online plaatst.

Jij bent beter dan dit! Voor deze versiermethode heb je een behoorlijke dosis lef en durf nodig. Voor het ontwikkelen flirten in de trein je ballen uitermate geschikt zou ik zeggen!. Hier is wel lef voor nodig ja. Moet ik echt voor over een drempel heen.

Maar jullie hebben gelijk hoor!. Lach en praat met iedereen in de trein, positieve onderwerpen, plaag haar daarna een beetje en geniet van de kick van daygame. Maar als ze Estelle Gullit heet, doe het niet!!! Of beter gezegd, welke locatie dan ook. In brussel centraal gewoon langs een meisje gaan staan met wij hebben geluk vandaag Onderweg vertelde ze dat ze Lien heet, bij een groot boekhouderskantoor werkt en van honden en katten houdt.

We hadden gewoon een leuke babbel over dieren kunnen tonen dat ze je vertrouwen Daarna stelde ik Mila gerust dat Bus 2 nog altijd naar de Naamsestraat gaat. Ze kwam net terug van een lange reis door Rusland en toen ze vertrok was er gat in de straat Praat dus gewoon over eender wat, lach en houd het luchtig en vrolijk! Wanneer je kan klikken ga je dan toch gewoon verder.

Tijn en Tom, krijgen we nog wat inspiratie? Ik krijg er een zomergevoel van. Als kleine aanvulling, je kan de zaken heel gemakkelijk omdraaien zodat het lijkt alsof zij ervoor kiest om langs je te komen zitten: De truk hierbij is om ze geen tijd geven om te antwoorden en al te vertrekken, ze volgt automatisch.

Naar mijn eigen ervaring mag je echt niet de kracht onderschatten van zelf eerst in te stappen, ten opzichte van haar volgen en naast plaats nemen. Nog een belangrijk detail: Zo had ik laatst in de trein een mooie ervaring: Een mooie Somalische meid met een rihanna-kapsel ging recht tegenover me zitten en we hadden leuk oog contact, samen muziek geluisterd.

Alleen nu reageert ze simpelweg niet op sms. Laat was ik ergens in brabant, ik. Toen ik al bellend naar een bushalte, waar ik nog nooit was ophgestapt. Er kwam een leuke meid aan lopen en ik kapte mijn telefoon gesprek af. En ging kijken welke bus ik moest nemen, er was me vooraf verteld dat er sneldienst was en flirten in de trein normale, ik kwam er niet uit. Ging op het bankje naast die meid zitten, en vroeg aan haar flirten in de trein van de 2 bussen ik moest nemen, ze wist het zelf ook niet, dus vroeg ik of ze uit dat dorp kwam.

Toen onstond een leuk gesprek wat 15 minuten duurde op dat bankje, en vervolgens gewoon verder ging in de bus 35min want ik ging naast haar zitten. Ze zei dat ze een vriendje had, en begon zich enorm te verontschuldigen dat ze me dat niet eerder had laten merken in het gesprek.

Toen aangekomen op de eind bestemming, waarbij flirten in de trein wegen scheide, vertellende me met klem dat ze het heel gezellig met me vond en dat als ze geen vriendje had, zeker met me had afgesproken de trouwe dame haha. Aanspreken die vrouwen in het openbaar, 1. Het maakt je reis zo veel aangenamer, de tijd vliegt voorbij namelijk!

Je bent aan value giver want je hebt haar een gezelligere busreis gegeven, dan dat ze maar in haar boekje moest zitten lezen. Als het ding iets te hard staat is dit een uitermate geschikte situatie. Maak eerst op een vriendelijke manier duidelijk dat je er enigszins last van hebt en wendt het dan naar "Waar luister je naar?

Ook al vind je de muziek dan niks, je toont flirten in de trein interesse en hebt een inleiding naar een leuk gesprek. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd en Verplichte velden zijn gemarkeerd.

Zo versier vrouwen in de trein 18 jan11 reacties Share. Ontvang onze beste content. Blijf op de hoogte flirten in de trein mis niks. Lennie about 5 jaar ago Zo simpel is het!

Jaap about 5 flirten in de trein ago Voor deze versiermethode heb je een behoorlijke dosis lef en durf nodig. Voor het ontwikkelen van je ballen geschikt zou ik zeggen! Rogier about 5 jaar ago Hier is wel lef voor nodig ja.

Maar jullie hebben gelijk hoor! Vale Tudo about 5 jaar ago Lach en praat met iedereen in de trein, positieve onderwerpen, plaag haar daarna een beetje en flirten in de trein van de kick van daygame. David about 5 jaar ago Leuke oefening! Rob about 5 jaar ago Als kleine aanvulling, je kan de zaken heel gemakkelijk flirten in de trein zodat het lijkt alsof zij ervoor kiest om langs je te komen zitten: Koen about 5 jaar ago Zo had ik laatst in de trein een mooie ervaring: Coen about 5 jaar ago Laat was ik ergens in brabant, ik.

Emile about 5 jaar ago Nog een uitdaging: Laat een reactie achter Cancel Reply Wees beleefd. Hoe weet je of zij je leuk vindt?

De 4 voordelen en 5 gevaren van… Tinder Gesprekken: Van match naar telefoonnummer 3 tips Open relatie: De gigantische impact van stoppen met porno en wat… Verliefd op een getrouwde vrouw: Leiders in Verleiding sinds


NS FLIRT deuren

Related queries:
-
Dec 07,  · Vandaag voor de camera: het huwelijk tussen conductrice Trudy Engelen en machinist Robert de Boer, een heuse treinflirtspecialist en hele gewone.
-
Flirten in het openbaar ik ben er nooit goed in geweest en zal het ook nooit worden. Op vrijdag 3 maart zit ik in de trein naar Nijmegen die niet naar Nijmegen gaat.
-
Heb je het wel eens meegemaakt dat je met de trein gaat, een leuke vrouw ziet en niet weet wat je moet zeggen? Zonde is dat, hè? In dit artikel ga ik jou vertellen.
-
Het benaderen van iemand waar je fysiek aangetrokken door bent, vereist m.wowa-ostsee.den in de trein is wel het moeilijkste wat er is en vergt een andere aanpak.
-
Hoe flirt je in de trein met een vrouw? In dit artikel geef ik je 7 simpele tips om makkelijk met haar te flirten en haar te versieren in de trein.
-

Home / Blog / Flirttips

Jawel, hier is ‘ie dan eindelijk. De ultieme flirttips guide. En we zijn er trots op! In dit artikel ga je alles leren over flirten wat je nog nooit eerder hebt gelezen.

Dit artikel is specifiek voor mannen.
Als vrouw ga naar dit artikel:.

Na dit artikel weet je precies:

 • Het essentiële #1 flirt-basisprincipe. Zonder wordt je nooit goed
 • De Lekker-PUH methode voor succesvol flirten
 • De 3 ingredienten van aantrekkingskracht die jou onweerstaanbaar maken
 • Waarom leuke gesprekken killing zijn voor je succes
 • Hoe je overal (online, overdag, in de kroeg, in de trein) vrouwen versiert

Maar let op! Ik heb je zoveel te vertellen over succesvol flirten dat het lang niet allemaal in 1 artikel past.

Daarom heb ik een voor je geschreven waarin je exact leert hoe je een vrouw wild aangetrokken tot je maakt.

Je ontdekt een aantal kant-en-klare zinnen om nooit meer saaie gesprekken te hebben, en de lichaamstaal-technieken waarnee je haar zelfs zonder iets te zeggen versiert.

Inhoud van dit artikel:

Ingrediënten van Aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen

Om succes te hebben met een vrouw, of het nu in de kroeg is, via een vereniging of via een vriendengroep, er zijn een aantal dingen die je moet begrijpen. Er zijn een aantal ingrediënten die je nodig hebt om écht succesvol te worden met vrouwen en alles niet meer aan kans over te laten.

Succes = Aantrekkingskracht(Mannelijkheid+Flirten) + Connectie

Aantrekkingskracht op zijn beurt bestaat uit:

Mannelijkheid
Leiden en dominantie. Niet reactief zijn op haar. Jij bent de stabiele boom waar zij als eekhoorntje omheen kan dartelen.  Wil je hier meer over weten? Lees dan wat je kan leren van Christian Grey uit 50 Tinten Grijs:

Hier zie je alvast een video hoe Daan dominantie gebruikt om vrouwen aan te spreken:

Flirten
Dat leer je in dit artikel ;-)

Connectie
Normaal gesproken zijn we hier allemaal al goed in. Oppervlakkige connectie waarin we informatie uitwisselen maar niet echt emotioneel in elkaar geinvesteerd raken. Een veel sterkere manier is Diepe Connectie. Wil je weten hoe je diepe emotionele connecties creëert? Lees het hier:

Hoe flirt je: Het #1 Basisprincipe

Okee, nu gaan we echt down the rabithole. Hoe flirt je? Laten we eerst kijken hoe normale gesprekken er vaak uitzien. De man spreekt haar aan en steekt een spervuur van vragen op haar af… Waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk? Wat zijn je hobbies? Heb je broers of zussen?

Het probleem met al deze vragen is dat je gewoon informatie aan het uitwisselen bent. En dat is SAAI. En daardoor gaat ze zich nooit tot je aangetrokken voelen!

Het antwoord hierop zit in de laatste zin. Aangetrokken VOELEN. Precies je wilt haar iets laten voelen, haar emoties geven, in plaats van rationeel informatie uit te blijven wisselen.

Een vrouw wil emoties ervaren bij je… DAT is waar aantrekkingskracht zit.

En de nummer één flirtmethode daarvoor is SPEELS ZIJN. Je wilt een beetje met haar spelen en zorgen dat zij ook met jou gaat spelen. Het zorgt voor een positieve spanning. Dit ‘spel’ en deze spanning zijn woestaantrekkelijk.

Het probleem is dat we vaak geleerd hebben dat spanning fout is. We willen lief en aardig zijn en vooral alle spanning vermijden of uit de weg gaan. Want spanning is ‘slecht’. Wanneer je de tips gaat opvolgen die ik je straks ga geven ga je eerst waarschijnlijk denken: “Oh nee, ik wil geen spanning creëeren, ik wil lief en aardig zijn.” Echter is er ook zoiets als positieve aantrekkelijke spanning. Alleen dat hebben we nooit geleerd ;)

Ik daag je uit om het uit te proberen en te ervaren hoe gaaf flirten is!

Hier zie je als voorbeeld een video van Daan waarin hij samen met een meid die hij versierde analyseert hoe dat precies ging. De speelsheid druipt er vanaf.

Tips om te flirten: Het Lekker PUH principe

“Okee leuk, speels zijn en spanning creëeren.. maar hoe doe je dat?” zie ik je denken. Je hebt geluk want dat ga ik je nu vertellen!

Als handzame tool bij het flirten hebben we de Lekker PUH methode ontwikkeld.

PUH staat voor:

 • (P)lagen
 • (U)itdagen
 • (H)umor

Bedenk continu wanneer je iets zegt of het voldoet aan één of meerdere van deze labels. Doet het dat niet? Dan ben je niet aan het flirten.

Humor is de meest toegankelijke van deze drie voor veel mensen. De andere twee, plagen en uitdagen, creëren de spanning waar we het zojuist over hadden.

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is haar plagen als je iets te weten komt over haar:

“Oh je bent advocaat? Aaah zo iemand die graag criminelen op straat houdt, leuk is dat!”

Essentiëel hierbij is dat je altijd glimlacht! Daarmee geef je aan dat je flirt i.p.v. het serieus meent en gewoon een botte zak bent.

Een andere methode is bewust een statement maken die niet klopt waarmee je haar pest. Stel ze is typisch een stads meisje,dan kan je zeggen:

“Volgens mij kom jij eigenlijk uit zo’n klein boerendorpje uit het oosten van het land… Je bent echt zo’n schattig boerinnetje…”

Wederom zeg je het met een grote glimlach. Wat gebeurt er? Waarschijnlijk gaat ze iets leuks terug zeggen wat de spanning nog wat opvoert. En DAT is flirten! Je plaagt haar en daagt haar uit te reageren.

Hou het vol, deze spanning. Soms voel je dat deze spanning, als je heen en weer gevatte opmerkingen maakt, alleen maar toeneemt. Je voelt dan sterk de behoefte om de spanning te ‘killen’ door bijvoorbeeld te gaan lachen (hahaha) of te zeggen dat het een grapje was. DOE DIT NIET! Je wilt idealiter dat ZIJ de spanning als eerste verbreekt.  Omdat jij als man de spanning beter aan zou moeten kunnen dan haar. Daar scoor je punten mee!

Flirt zinnen die het verschil maken

We kennen allemaal de cheasy openingszinnen “Ken ik jou niet ergens van”? En andere slechte flirt zinnen als “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?” Maar in de komende minuten lees je wat je nu écht moet zeggen en doen om die meid aan de haak te slaan.

Zit je er klaar voor? Hier komt een inzicht That will blow your mind:

Wát je zegt is helemaal niet zo belangrijk als je denkt. Het gaat erom hóe je het zegt en wat je nonverbaal naar haar communiceert. Flirt zinnen zijn niet belangrijk! De tekst die je uitspreekt is slechts 8% van álle communicatie. En juist vrouwen zijn erg goed in het opvangen van nonverbale communicatie.

Een vrouw let op de energie van het gesprek en de speelsheid. Niet de exacte inhoud.

In principe kan je dus ALLES zeggen als je het maar met de juiste intonatie en non-verbale communicatie doet.

Als bewijs zie je Daan het hier doen in deze twee video’s:

Overigens, ook als je een briljante flirt-zin hebt ga je het niet redden zonder de juiste delivery. Dus focus vooral niet op de zinnen, maar op je eigen vibe en energie!

De nummer één tip die ik je daarbij kan geven is:

Zorg dat je alles wat je zegt en doet ZELF vooral heel erg leuk en grappig vindt en dat je het ook daarom zegt. Als je van alles zegt en doet alleen maar om een indruk bij haar achter te laten, dan is de kans groot dat niks wat je zegt aan komt.

Flirt SMSjes wanneer je met haar appt

Okee, je hebt haar telefoonnummer… Maar nu? Hoe hou je haar nu warm tot aan de volgende date? Of misschien heb je al een vriendin maar wil je het warm houden via de flirt smsjes die je haar stuurt?

Ook hierbij gaat het om emotie. Emotioneer je haar? Of blijft het saai en oppervlakkig. De standaard vraag die je jezelf kunt stellen bij elk bericht dat je schrijft is: “Krijgt ze hier een glimlach van”. Zo nee, dan moet je iets anders sturen!

Omdat je geen nonverbale communicatie kunt laten zien in je texts, gebruik je de knipoog en het tongetje om aan te geven wanneer een zin plagend of uitdagend bedoeld is.

Zie het verschil:

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is.”

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is ;)”

Door de knipoog wordt de intonatie waarmee zij het in haar hoofd hoort gelijk anders.

Wil je alles weten over flirten via whatsapp? Je leest het in dit artikel:

Online Flirten met Tinder of datingsites

Misschien zit je op een datingsite of Tinder. Of misschien heb je haar op Facebook en vraag je je af hoe je nou online met haar moet flirten.

Het grote verschil met flirten op whatsapp (zoals je hierboven las) is dat je haar vaak nog nooit ontmoet hebt. Je begint dus helemaal vooraan met haar interesse wekken. Zoveel kerels die haar contacten en daartussen moet jij ervoor zorgen dat ze jou juist leuk gaat vinden.

Hoe doe je dat, online flirten?

Door jezelf bij elk ding wat je zegt af te vragen: Zou elke gemiddelde kerel dit zeggen? Zo ja, zeg het dan niet! Daarnaast blijft de regel gelden of ze er een glimlach van krijgt.

Wil je alles weten over hoe je online flirt? In dit artikel lees je alles over Tinder, inclusief real-life voorbeelden. Deze informatie is ook te gebruiken om datingsites of Facebook.

Flirten met lichaamstaal

We communiceren altijd wat, zelfs als we niks zeggen.  Hier volgen drie tips om je lichaamstaal onder controle te krijgen en te flirten.

Tip 1: Leer communiceren met je lichaam
Leren dat te communiceren wat je wilt. Anders gezegd: hoe je aantrekkelijker kunt zijn dan andere mannen, zonder per se iets te zeggen. Dit wordt ook wel sub-communicatie genoemd, de communicatie die op een heel primair niveau, namelijk het niveau van body language plaatsvindt.

Omdat deze communicatie op een dergelijk primair niveau gebeurt is het ook heel lasting om iemand voor de gek te houden op deze manier. Vrouwen kunnen beslissingen maken op basis een split second indruk van iemand. Dus faken wordt lastig. Maar het is wel iets dat je kunt verbeteren. Tip nummer één is je bewust te worden wat je communiceert. Kijk wat vaker in de spiegel of een winkelraam. Vraag het aan anderen.

Tip 2: Ontdek het verschil tussen mooi en sexy
Er is een verschil tussen een mooie man en een sexy man. Dit wordt met name gecommuniceerd via wat hij uitstraalt door zijn lichaamstaal: zijn uitstraling. En menig vrouw verkiest een sexy man boven een mooiboy, een man met model looks, als hij niet sexy is. En hoe werkt dat dan, zo’n uitstraling? Dat heeft te maken met hoe deze man zijn lichaam gebruikt.

Als je lekker in je vel zit dan ‘draag’ je je lichaam anders. Je houding klopt, alles is in één lijn. Dat lijkt misschien iets klein maar het spreekt boekdelen. Doordat je lichaam in rechte lijn, rechtop staat, kun je bijvoorbeeld beter – dieper – ademen. Tip nummer twee is meer rechtop te staan en dieper te ademen. Doe desnoods alsof je een boek op je hoofd moet dragen.

Wanneer je dieper ademt ben je meer op je gemak, denk je helderder na en kun je beter op je omgeving reageren. Regelmatig sporten - zoals yoga en krachttraining - dwingen je een betere houding aan te nemen.

Tip 3: Leer te communiceren met zelfvertrouwen
Je bent meer in het hier en nu. Je laat zien dat je andere (alpha) mannen niet uit de weg gaat. Je duikt niet weg maar je hebt er vertrouwen in dat je om kunt gaan met wat er op je pad komt. Je laat zien dat je controle hebt over jezelf en over de situatie. De lichaamstaal die hier bij hoort is: voeten schouder breed, hoofd omhoog en borst vooruit (zonder te overdrijven).

Intens oogcontact, en aanrakingen gebeuren dikwijls op een autoritaire manier, zoals het geven van klapjes op de schouder, borst, nek en gezicht van anderen. Zorg ervoor dat je bewegingen duidelijk en doelgewust zijn. Je hoofd is naar boven en je straalt uit dat je weet waar je naartoe wilt. Je schuifelt niet maar je loopt met een swing in je beweging.

Je houding is er één van goede energie uitdelen. Je probeert iedereen een goed gevoel te geven zodat je vanzelf een spoor van blije en glimlachende mensen achterlaat. Wanneer je dit gaat doen zal je vanzelf merken dat vrouwen veel ontvankelijker zijn om met je te flirten.

Hier zie je een voorbeeld hoe Daan nummertjes regelt (en zelfs zoent) zonder te praten. Door dus alleen flirten met lichaamstaal:

6 Tips voor de juiste flirtmentaliteit

Flirten hoeft dus ook niet altijd seksueel te zijn (voor de zieke geesten onder ons). Echter door allerlei negatieve sociale conditionering lijken we het flirten massaal verleerd te zijn. 

Sommige mensen denken dat flirten is iets dat je uitsluitend in een bar of kroeg doet. Niets is minder waar. Flirten doe je overal. Zodra je mensen ontmoet kun je flirten.

Hier volgen 6 tips om je flirt mentaliteit een flinke boost te geven.

Tip # 1: Flirten is geven, niet nemen
Wanneer je houding er eentje is van geven zonder iets terug te verwachten zul je veel meer plezier beleven aan het flirten.

En degene met wie je flirt ook overigens! Zie het als een geschenk, iets dat anderen opvrolijkt, positieve energie die wordt doorgegeven.

Tip # 2: Let op de reactie
Wanneer anderen niet vrolijk worden, op welke manier dan ook, van jouw xaver schwarzenberger single bells flirtgedrag dan is het geen flirt! De reactie is de spiegel van jouw gedrag.

Wanneer een ander terughoudend reageert betekent het dat je mogelijk wel iets terugverwachte. Je flirt, zeg maar je geschenk, was dan niet onvoorwaardelijk.

Wanneer er een voorwaarde zit aan een cadeau is het niet echt een cadeau. Het is dan meer een transactie, vermomd als een geschenk en daar hebben mensen meestal geen zin in.

Flirten dient te leiden tot een glimlach, tot vrolijkheid, tot blijde gezichten.

Tip # 3: Flirten doe je voor jezelf
Flirten doe je omdat JIJ het leuk vindt. Tuurlijk wil je dat je op de goede manier overkomt. En je zult vast wel eens verkeerd begrepen worden.

Maar grosso modo zullen mensen positief reageren (en als dat niet het geval is, dan wil je misschien van omgeving veranderen).

En dat beinvloed weer het gevoel dat je over jezelf en je leven hebt. Je gaat een bepaalde warmte uitstralen waardoor je zelf ook gaan zien of voelen als een warm persoon.

Tip # 4: Flirten is aantrekkelijk
Flirten getuigt van vrolijkheid, van lekker in je vel zitten, van lef en van een positieve onverschilligheid. Bovenal getuigt het van spontaniteit. Het laat zien dat je door hebt waar het om draait in het leven: relaties.

Mensen die snappen waar het om gaat, dat mensen belangrijker zijn dan dingen of werk, zijn ook gelukkiger. Zo zijn we kennelijk gemaakt. We hebben in ieder geval (allemaal – zonder uitzondering!) behoefte aan menselijk contact en warmte.

En mensen die gelukkiger zijn hebben meer ‘over’ om aan anderen te geven. Ze zijn ruimhartiger en positiever.

Het is algemeen bekend uit de wetenschap die zich bezig houdt met mensen die bovengemiddeld lang (en gezond) leven dat deze mensen een hechte en warme gemeenschap om zich heen hebben.

Tip # 5: Flirten vergroot je vriendenkring
Een aantrekkelijke man heeft een aantrekkelijk leven. Daar horen (mijn inziens) vrienden bij. En je wilt niet alleen mannelijke maar ook vrouwelijke vrienden, om meerdere redenen.

Vrouwelijke vrienden geven je bepaalde zaken die mannen je niet kunnen geven (gelukkig maar).

Zo is het moeilijk om vrouwen echt aan te voelen wanneer je geen vrouwelijke vrienden hebt. Ook is uitgaan heel anders wanneer je samen met een (aantrekkelijke) vriendin op stap gaat.

Tip # 6: Flirten maakt je bekwaam

Iets waar je je op focust daar wordt je beter in, punt. Hoe vaker je het doet, hoe comfortabeler je wordt en hoe meer je gaat spelen met al je flirt wapens. Je stem, je glimlach, je blik, et cetera.

Waar je beter in wordt ga je doorgaans ook leuker vinden. Je zult meer vrouwen ontmoeten, meer avonturen beleven en meer leren. Dat geldt voor je werk, voor het zakelijk flirten.

Het is algemeen bekend dat in vrijwel alle gevallen je vermogen om met mensen om te gaan de belangrijkste factor is voor hoe steil de carrièreladder voor jou zal zijn.

Flirten in de trein

Een station is een doorvoerhaven. Mensen komen er om van plek A naar plek B te komen, hooguit een koffie te scoren, maar verder willen ze er zo kort mogelijk vertoeven. Anders dan op straat waar mensen soms doelloos rondzwerven hebben OV-gangers altijd een bestemming: college, werk, thuis, familiebezoek, noem maar op. Daar zitten ze mee in hun hoofd en door de externe chaos van het station – de drukte en het lawaai – wordt dit alleen maar versterkt. Aan jou als man de taak om haar aandacht te trekken. Belangrijk daarbij is zorgen dat ze je al ziet wanneer je haar aanspreekt door van voren aan te spreken en luidt te zijn. Ga ervan uit dat ze door wil lopen omdat ze ergens heen wil, dus wees wat dominant in haar stoppen. Houd het vervolgens kort, ze wil graag door. Informeer wat ze aan het doen is zodat je weet hoeveel tijd je hebt, houd een korte interactie, en pak snel haar numme.

Flirten op het werk

Als je flirt op het werk wil je iets behoedzamer te werk gaan dan in de kroeg of op straat. Je collega’s hoeven het niet allemaal te weten, en het geeft zelfs nog een extra spanningselement als je het geheim weet te houden voor de afdeling. Zorg dat je stapje voor stapje te werk gaat als je flirt met een collega. Een goede test is aanraking. Als de ander niet terugdeinst weet je dat je op de goede weg bent.

Ga niet ellenlange lunchen met degene die je leuk vindt. Zorg gewoon dat je haar nummer krijgt en probeer buiten het werk iets af te spreken. Of reis samen, indien mogelijk, wanneer je naar huis gaat. Ga haar vooral niet versieren tijden een bedrijfsuitje of een vrijdagmiddag borrel op het werk. Je brengt niet alleen jezelf en je baas in een lastig pakket, maar ook degene op wie je verliefd bent.

De beste tip is nog wel: Flirt met iedereen! Zoals je eerder las is flirten een life-skill die je altijd overal kan gebruiken. Maak het je persoonlijkheid. Jij bent die flirterige kerel.

Op deze manier wordt het makkelijker iets meer te flirten met één dame zonder dat het gelijk raar is of opvalt.

Flirten op school

Je wilt flirten op school met een leuk meisje? Een van de belangrijkste valkuilen is dat je haar teveel aandacht geeft en veel bij haar gaat staan. Het voordeel van flirten op school is dat je haar vaak ziet en je zult dan ook een zaadje moeten planten die steeds groter groeit over tijd.

Flirten op school doe je dan door haar af en toe een flirterig complimentje te geven of even heel kort een paar zinnen met haar te wisselen en dan direct weer weg te lopen. Dit straalt non-needyness uit. Doe het vol zelfvertrouwen. Ze zal denken: damn die jongen is leuk zeg!

Bij flirten op school is het van groot belang dat je wel zorgt dat ze je ziet als potentieel vriendje in plaats van als gewone vriend. Flirten is een belangrijke sleutel. Maar ook mannelijkheid en leiden. Raak haar eens aan en kijk hoe ze reageert. ‘Sleur’ haar eens naar een plek in de kantine. Jij bent de mannelijke leider.

Je flirt succes rate verhogen

Succesvolle flirts toeval?

Misschien ken je het. De ene avond ben je wel succesvol met vrouwen en de andere avond niet, terwijl jij toch echt gewoon dezelfde persoon bent. Of niet? Ik vraag me dit wel eens af, omdat ik zoals je weet vrij ‘serieus’ bezig ben met de kunst van het versieren ;-). Serieus, de ene avond knal ik dwars door het dak en andere avonden maak ik niets klaar.

Erger nog. Ik heb dan zelfs geen leuke avond. Krijg dan zelfs ideeen in mijn hoofd als is het niet beter was dat ik thuis was gebleven. Gek eigenlijk, de ene avond ben je helemaal top, helemaal ‘on’ en de volgende avond bak je er niks van. En ga je een labeltje op jezelf plakken dat je een ‘mislukkeling’ zou zijn.

En dat, beste vrienden, is wat ik met deze blog uit je hoofd wil praten: dat je ooit nog een labeltje op jezelf gaat plakken en gaat geloven dat je het niet kunt. In plaats daarvan ga ik je leren hoe je altijd door moet blijven gaan, hoe moeilijk het soms ook is.

De ene nacht heb je het en de andere niet

Hoe kan het nou, wat is dat – dat je het de ene nacht hebt en de andere nacht volledig ‘uit vorm’ bent? Als je ‘ns wat afstand neemt en nuchter naar de situatie kijkt, wat doe je dan anders op de avonden dat je super goed bezig bent en de avonden dat je er niets van bakt?

Dan zie je, mijn vriend, dat het verschil zit in het volgende:

 1. Je hebt helder wat je doel is, waarom je die avond gaat stappen.
 2. Je hebt een positieve verwachting.
 3. Je gaat hierdoor alle leuke mensen zien die er rondlopen.

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: het heeft te maken met.......tadaa….... komt ie…... jouw… focus!

Je hebt de leiding genomen over waar je je op richt. Over jouw gedachten dus. Hierdoor alleen al, doordat je beseft dat je hier controle over hebt, kom je in een goede staat. En doordat je alleen maar positieve dingen ziet kan het niet anders dat je in een super staat komt. Je wilt he-le-ma-al LOS!!

Het begint dus allemaal met de vraag: met welk doel ga je uit die avond?

Analyseren van je beste avonden

Ook al ben je in een super fun state, toch zorg je ervoor dat je volledig in het moment bent. Je bent volledig aanwezig daar op dat moment. Je hebt rust in jezelf gevonden. Je kunt weer helder nadenken. Dat je volledig plezier aan het maken bent. Ik besef me dat dit allemaal rete abstract en vaag voor je kan klinken.

Daarom heb ik een opdracht voor je. Analyseer je beste avonden eens en kijk waar het nu echt aan lag dat je helemaal ‘on’ was.

Schrijf alle dingen op, zo veel mogelijk redenen, waarvan jij denkt dat het daardoor komt.

Als ik naar mezelf kijk weet ik precies hoe het komt. Mijn topavonden komen doordat ik zo gefocussed ben dat ik precies weet hoe ik mijzelf ga gedragen en hoe ik mij moet voelen om resultaat te bereiken. Met gedragen bedoel ik wat voor energie ik om mij heen heb, wat voor vibe ik uitstraal.

Ik ben me dus 100% bewust van welke energie ik projecteer! Als ik iemand aanspreek, hoe praat ik dan? Met wat voor intonatie praat ik? Heb ik het over serieuze onderwerpen of ben ik speels? Ben ik saai of heb ik superveel plezier door wat ik vertel?

Flirten en je vrij voelen: een visualisatie oefening

De meeste successen heb ik behaald doordat ik mijzelf super vrij voelde op die avond. Vrij als een kind, speels maar wel met een seksueel tintje als het gaat om het bereiken van mijn doel. Dat wil zeggen op een manier dat ik laat merken dat ik seksueel geïnteresseerd in haar ben zonder me daarvoor te schamen.

Mijn focus voordat ik ga stappen is daarop dat ik speels en onschuldig ben in de manier waarop je me gedraag, ik heb een volledig positieve energie in mijn lichaam. Maar ik heb wel duidelijke seksuele intenties en daarin ben ik schaamteloos.

Deze balans vinden is niet altijd even makkelijk en om je te helpen heb ik daarom ga ik je op weg helpen met een visualisatie oefening.

Je loopt de club in en je spreekt de mooiste vrouwen aan die je ziet. En iedere keer als je een vrouw aanspreekt vraag je jezelf: hoe moet ik mezelf voelen? Wat voor focus moet ik hebben? Een speelse vibe, onschuldige vibe! Zie jezelf zo en weet precies hoe je jezelf gaat voelen, hoe je jezelf gaat gedragen. Met die speelse, onschuldige, positieve, seksuele schaamteloze vibe!

De juiste flirt focus

Als je dit gaat doen krijg je een superkrachtige focus. En als je die focus hebt moet je die vasthouden tot het einde van de nacht. Je dient de hele nacht gefocussed blijven op jezelf, op hoe je je gedraagt en hoe je je voelt. Daarna is het een kwestie van repetitie, repetitie, repetitie. Blijven doorgaan, blijven doorgaan, blijven doorgaan.

Als je dat doet gaat deze focus jouw success rate dramatisch verhogen. Als je geen doel hebt en niet weet hoe je moet voelen en hoe je je moet gedragen om vrouwen te versieren - en je slechts hoopt dat je de juiste vibe te pakken krijgt -  dan kun je het vergeten mijn vriend!

Dan is het net gokken: je hebt geen idee wanneer je gaat winnen. Maar als je je van te voren instelt, zorgt dat je de juiste focus hebt - en je jezelf ook zo gedraagt tot het einde van de nacht zul je zien dat je vaker en meer consistent succes behaalt dan je ooit voor mogelijk hield. Go do this shit! 

Flirttips van een vrouw

Als laatste heb ik speciaal voor jou een vriendin, Roos, gevraagd om wat flirttips te geven die ze elke man zou geven. Roos is psychologe en gespecialiseerd in daten en relaties.

Here she goes:

Niets is voor ons vrouwen zo onaantrekkelijk als onzekere mannen. Een man die onzeker overkomt kan eigenlijk niet flirten, simpelweg omdat wij niet op vallen op onzekere mannen. Serieus; ook al heb je niet een strakke sixpack, grote inhammen en teveel rimpels; een vrouw kijkt daar graag doorheen. Dus ga je onzekerheid te lijf en je zult het verschil merken.

Droog oefenen met flirten
Ja ja….alles kan je leren. Dus ook zekerheid. Ga voor de spiegel staan en kijk naar jezelf. Wat zie je? Probeer de positieve punten op te merken en negeer de negatieve punten. Heb je mooie blauwe ogen? Brede kaaklijn? Let er maar eens op en noem 5 dingen die je mooi vindt van jezelf. Herhaal dit 2 x per dag gedurende een aantal weken. Je zal merken dat je positiever naar jezelf gaat kijken!

En ssssst een geheimpje; vrouwen oefenen ook hun mooiste en zwoelste blik voor de spiegel (ik in ieder geval wel).

Oefen met flirten in het wild
Zie het als een uitdaging. Neem een willekeurige bus/tram of trein. Zie je een meisje die je waar je wat bij voelt? Optioneel: Als je het jezelf niet lastig wilt maken neem dan niet een meisje uit die je te aantrekkelijk vindt; om te voorkomen dat het gevoel dat ‘jij te min bent voor haar’ krijgt (daar wil je sowieso vanaf, maar begin met dan dus met een vrouw waar je jezelf niet onzeker bij voelt).

Ga er tegenover zitten of in ieder geval zo dat je oogcontact kan maken. En oefen maar. Ga niet als een zombie naar haar staren, maar laat af en toe je blik op haar vallen, niet te lang. Als ze terugkijkt lach je eventjes, maar ook niet teveel. Zodra je oogcontact hebt gemaakt stap je de volgende halte uit. En als je uitstapt lach je eventjes en begroet je haar, met een knikje of een ‘hoi’. Wedden dat je met een blij gevoel uitstapt?

Flirten met zelfspot
Stel je bent in een situatie terecht gekomen dat je al met een mooie dame aan het praten bent. Je voelt dat je rood wordt, of dat je opeens geen woorden meer kan vinden en dat je wat aan het stamelen bent. Je voelt aan alles dat je dit gesprek helemaal gaat verpesten en dat het zo helemaal verkeerd af gaat lopen.

Doe dan precies het tegenovergestelde en steek de draak met jezelf! ‘Jeetje, wat sta ik hier nu te stamelen! Kijk mij nou.’ Zelfspot vinden vrouwen namelijk net zo aantrekkelijk als zelfverzekerde mannen (niet té trouwens).

Ga dan gewoon lachen terwijl je oogcontact houdt. Zeg dat je je dit keihard aan het verpesten bent en dat je daar wel vaker last van hebt. Met een glimlach! Maak geen cliché opmerking als: ‘ik ben door jou afgeleid’; dit pakt alleen maar goed uit als je zeker van je zaak bent.

Dus lach om jezelf, zeg dat je het even niet meer weet en stel een vraag aan haar zodat jij je kan herstellen. Bijkomend voordeel; je komt geïnteresseerd over (wat vrouwen ook zeer op prijs stellen)

Flirten met jezelf
Leer meer jezelf te zijn. Pas je niet aan aan je vrienden of maak jezelf niet onzichtbaar. Hoe meer je jezelf bent, hoe meer vrouwen op je zullen vallen. Niemand valt op nep en authentieke mensen zijn altijd aantrekkelijk! Dus kom je een feestje binnen, verdwijn dan niet naar het vriendengroepje met bier, maar loop de ruimte rond en stel jezelf voor aan de dames. Daar vallen we op ;-).

Flirttips voor mannen alleen? Of ook voor vrouwen

Zijn deze flirttips alleen voor mannen? NEE! Als AttractionGym zijnde specialiseren we ons met name in het coachen van mannen. We helpen mannen beter te worden met vrouwen en in hun liefdesleven. Echter is flirten een universele vaardigheid.

Daarom is dit artikel zo nuttig voor zowel mannen als vrouwen!

Sterker nog, het flirten beperkt zich niet eens tot het dating-terrein. Misschien ken je wel van die mannen die bij iedereen geliefd zijn. Niet alleen bij vrouwen, maar juist ook bij andere mannen. Of mensen die in het zakenleven heel succesvol zijn, bijvoorbeeld in sales.

Vaak komt dit doordat deze mensen van flirten hun standaard modus hebben gemaakt.

Hier komt het eerste belangrijke inzicht voor je: Vaak wordt flirten gezien als een tool die je af en toe inzet. Maar echt succesvolle mensen hebben van flirten hun lifestyle gemaakt. In plaats van oppervlakkige connectie­-bouwende gesprekken, hebben ze standaard aantrekkingkracht-bouwende gesprekken!

Geplaatst: 21 Feb 2018 | Door: Arnoud |

HIDE

Je leven is inmiddels rijk genoeg aan vrouwen dankzij alle tips op onze website... Nu ga je nadenken over andere aspecten in je leven. Nieuwe vrienden maken bijvoorbeeld. Doordat je waarschijnlijk even andere prioriteiten hebt gesteld heb je dit aspect van je leven minder kunnen onderhouden....

Geplaatst: 18 Feb 2018 | Door: Daan |

HIDE

Als je opzoek bent voor een interview met een flirtcoach voor mannen, dan zit je hier goed. Klik dan hier om contact met ons op te nemen. En als je op zoek bent naar een flirtcoach voor vrouwen, dan verwijs ik je door naar datingcoach Mathijs. [optin] Wat je moet weten over flirtcoach...

Geplaatst: 19 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

Je hebt je dit waarschijnlijk al honderden keren afgevraagd na een mislukt avondje stappen én bent de frustratie nu zó zat, dat je besloten hebt om het aan het internet te vragen. Dan feliciteer ik je nu, want het antwoord krijg je hier van mij. Andere vragen die je kunt hebben en...

Geplaatst: 14 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

In dit artikel vertel ik je 5 Versiertrucs die zo effectief zijn dat ze je succes met vrouwen versieren door het dak zal gaan. Voordat je begint te lezen, check eerst deze video: [OPTIN] Je leest dit omdat je legioenen aan vrouwen wilt versieren, of juist die ene speciale vrouw. Je kent me vas...

Geplaatst: 14 Oct 2015 | Door: Daan |

3 dansmoves

Ben je wel eens op een salsa feest geweest? Dammnnn die mannen kunnen goed dansen! En vrouwen vinden het heerlijk. Iedere keer als ik het zie dan raak ik geïnspireerd en wil ik weer lessen gaan volgen. Maar mastery kost tijd, en ik richt me nu op de sportschool, uitgaan en met Arnoud en P...

Geplaatst: 10 Apr 2015 | Door: Patrick |

Wat vrouwen willen

Het was een koude winteravond ergens in 2005. Ik had afgesproken met Lisa, een meisje dat ik nu een maand of drie kende via de studentenvereniging. Ik weet nog hoe ze voor me in de rij bij de inschrijvingsdag stond en hoe we in gesprek raakten over badminton. We zagen elkaar wekelijks, soms vaker, e...

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Daan |

Vijftig Tinten Grijs

‘Een brutale vraag, maar ik zeg het maar gewoon. Wat vind je lekker… in bed?’ Anyway, deze bovenstaande vraag stel ik aan een vrouw in een bekende Utrechtse club. Als je de juiste combinatie tussen: comfort x laat tijdstip x seksuele spanning hebt, dan kun je haar alles vragen....

Geplaatst: 06 Feb 2015 | Door: Daan |

Slim opscheppen en complimenten geven

Ontdek Daan's dubbele voetstuk methode om op te scheppen zonder dat je als een arrogante kwal over komt en om complimenten te geven zonder dat je haar geweldig lijkt te vinden en ze denkt dat ze je in de pocket heeft. Daan legt vanuit de Miami Bootcamp uit hoe deze techniek werkt en je vrouwen hierm...

Geplaatst: 20 Nov 2014 | Door: Daan |

Kunst van conversatie

Hoe praat je met vrouwen: gesprekstechnieken Zoals een schrijver zijn wereld op jou overbrengt via het geschreven woord of zoals een beeldhouwer zijn visie uithakt in het steen, is conversatie een kunst op zichzelf. Wat ik wil doen is je uitdagen om te zorgen dat je niet alleen vlot een gesprek kun...

Geplaatst: 12 Jul 2014 | Door: Mr X |

Bootcamp Barcelona Bazen

Ik ben door de heren van Attraction Gym gevraagd om een stuk te schrijven over mijn ervaringen op het bootcamp in Barcelona. Omdat ik daar de beste vakantie sinds ooit heb gehad (en ook nog eens veel opgestoken heb) doe ik dat met alle mogelijke soorten liefde. Het is nogal een lang stuk geworden e...

Geplaatst: 09 May 2014 | Door: Patrick |

Vrouwen Versieren Op Straat

Mooie vrouwen aanspreken op straat: stap die maar weinig mannen zetten Ze had van te voren al verteld dat ze maar even de tijd had. Onze eerste date duurde welgeteld één uur. Ik loop haar naar de uitgang van de wijnbar en geef haar kalm drie zoenen. Normaal zou ik nu for the kiss gaan...

Geplaatst: 22 Apr 2014 | Door: Daan |

De waarheid over flirten

 Mannen, IK BEN KWAAD! Woest! Mijn mannelijkheid wordt aangevallen. Mijn trots gekrenkt. Mijn intellentie beledigd. Ik ben het ZAT! Ik ben klaar met de leugens… JA, LEUGENS… die worden verspreid over flirten. Het is tijd dat ik – voor eens en voor altijd – afreken m...

Geplaatst: 03 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

(Ben je hier per ongeluk als vrouw beland, check dan deze:
Wat vinden mannen aantrekkelijk) Wat vind jij aantrekkelijk aan vrouwen? Haar elegante benen Haar smalle taille? Of zijn het haar ronde borsten, strakke kontje of zwoele lippen? Waarschijnlijk zat ik er niet ver naast. [OPTIN] Al...

Geplaatst: 16 Mar 2015 | Door: Daan |

iemand verleiden op reis

Iemand verleiden op reis Reizen… De heilige graal van de hedendaagse dag. Facebook walls staan er vol mee. Zelfontwikkelingsguru’s raden het allemaal aan. En ik ook, als bescheiden vrouwen verleiding expert. Maar waarom? Slimme mensen verleiden iemand in het buitenland In de afgelop...

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Arnoud |

Sociale vaardigheden voor vrouwenversierders

Je wilt beter succesvol zijn, authentieker en beter met vrouwen – daarom ben je hier. Dat is top! Maar voordat ik je allerlei tips geef waar vrouwen gevoelig voor zijn, teksten waar ze goed op reageren en hoe je dat ene speciale meisje geïnteresseerd krijgt – laat me een vraag stell...

Geplaatst: 07 Mar 2015 | Door: Arnoud |

Foute versiertrucs voor mannen

Foute versiertrucs voor mannen die werken Iedereen die ons blog al een tijdje volgt weet dat wij niet echt van de versiertrucjes zijn. Wij krijgen meer kick uit persoonlijke verandering, iemand in zijn kracht zien komen, mannen die opeens wél het lef hebben om authentiek zichzelf te zijn. Wi...

Geplaatst: 28 Feb 2015 | Door: Patrick |

Vrouwen logica flirt tips

Heb je wel eens zo’n situatie gehad dat je samen met een vrouw was, met haar date of zelfs in een relatie zit en op ongelofelijke wijze weet ze alles zo te beredeneren dat ze precies haar zin krijgt? Jij denkt: Huh er mist hier iets in de logica, het klopt van geen kanten, maar ze krijgt het t...

Geplaatst: 27 Feb 2015 | Door: Daan |

Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw

Gesprektechnieken Om Het Gesprek Gaande Te Houden Met Vrouwen Eén van de vragen die ik vaker krijg tijdens de versiercursussen in Amsterdam, Barcelona en Riga, is ‘hoe hou ik het gesprek gaande met een vrouw?’. Vaak hebben de studenten aan het begin van de versiercursus korte ges...

Geplaatst: 26 Feb 2015 | Door: Daan |

Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

Hoe Moet Je Hard To Get Spelen Dit is typisch één van die dingen die ik al wel wist toen ik 15 was, maar geen idee had van hoe je dat in hemelsnaam nou moet doen. Hard to get spelen, hoe doe je dat? Een vriend van me zei al wel dat hij dat deed, hij had ook veel succes met vrouwen waa...

Geplaatst: 22 Feb 2015 | Door: Arnoud |

Singles ontmoeten

Singles ontmoeten zonder moeite met deze praktische flirttips Singles ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen is makkelijker dan je denkt. Het is enige dat je hoeft te doen is naar de juiste plekken te gaan en je daar sociaal gedragen. Nu klinkt dat wat korter door de bocht dat je waarschijnlijk ha...

Geplaatst: 17 Feb 2015 | Door: Arnoud |

Waar vallen vrouwen op

Waar vallen vrouwen op? Zijn er verschillende types waar vrouwen meer op vallen dan op andere? Volgens mij wel. Uiteraard zijn dit zoals het woord als zegt, types – zie ze dus als archetypen. Ze zijn bedoelt om er wat van te leren. Niet om je eigen persoonlijkheid aan te passen op een manier...

Geplaatst: 04 Jan 2015 | Door: Daan |

Leugentje om bestwil geoorloofd bij het flirten?

Leugentje om bestwil: de verkeerde en de juiste manier De maatschappij waarin mensen leven is gefundeerd op moraal; wat men ziet als goed en wat als slecht. Iemand doden wordt (door de meesten) gezien als slecht. Vrijwilligerswerk wordt gezien als goed. Van kinds af aan wordt je geleerd dat liegen...

Geplaatst: 03 Jan 2015 | Door: Leonardo |

Zelfvermaak

Zelfvermaak is één van de grootste sleutel van het verleidingspel De kunst van het vrouwen versieren is een spel. Net als bij ieder ander spel wordt je er beter in naarmate je het vaker speelt. Als je ons blog volgt heb je dat al door (doe je het ook?!). Maar wat maar weinig mannen do...

Geplaatst: 30 Dec 2014 | Door: Arnoud |

Afwijzigingen: de harde realiteit

Lessen over omgaan met afwijzing Afgewezen worden, een blauwtje lopen, op je bek gaan. Hoe je het ook wilt noemen, veel mannen zullen het tot in lengte van dagen proberen te vermijden. Deze blog gaat over afwijzing. Wordt iedereen weleens afgewezen? Zul je versieren ooit zó in de vingers heb...

Geplaatst: 08 Dec 2014 | Door: Daan |

GYM30

Gym30! Hij staat LIVE!   De eerste Nederlandse online bootcamp!   Je hebt te maken met een gelimiteerde oplage, slechts 50 mensen zullen mee kunnen doen. Daarna gaat hij dicht en is het klaar.   Wees er dus heel snel bij. Vol=Vol.   Behalve een aantal onwijs gav...

Geplaatst: 04 Dec 2014 | Door: Daan |

Nog maar 3 dagen tot Gym30 lanceert! Ik wil het met je hebben over iets wat wij bijna allemaal héél slecht kennen. Honger. Ik stond vanmorgen in de Albert Heijn. Achteloos gooi ik groentes, vis, noten en kwark in mijn karretje. Shit. Vroeger was dit voedsel voor iemand een hele...

Geplaatst: 02 Dec 2014 | Door: Daan |

GYM30: Succes Met De Slechtste Openingszin Ooit

Nederlands eerste Online Bootcamp staat op het punt van lanceren. Er zijn ontieglijk veel vragen binnengekomen hoe dit er precies uit zal zien. Vandaag geven we alvast wat gratis weg ;) Op verzoek van één van jullie alvast een stuk infield materiaal, geschoten de middag voordat een Boo...

Geplaatst: 28 Nov 2014 | Door: Leonardo |

Voicemailbericht

Hoe laat je het beste een voicemail achter bij een vrouw? Je belt haar en ze neemt niet op. Wat doe je, wachten op haar voicemail of ophangen? Veel mannen hangen op. Helaas, moet ik erbij zeggen. Waarom? Omdat wanneer je geconfonteerd wordt met twijfel bij een vrouwen-technisch probleem de meest ba...

Geplaatst: 13 Oct 2014 | Door: Arnoud |

Oprecht zijn flirt tips

Oprechtheid en flirten gaan niet samen... Als je bent opgegroeid in Nederland of België zul je via vrienden, familieleden en films geleerd hebben wat de juiste manier is om een 'meisje te versieren'. Je moet haar complimentjes geven, aardig voor haar zijn en haar met een bos rozen in je hand...

Geplaatst: 14 Apr 2014 | Door: Daan |

Hoe moet je flirten

Hoe moet je flirten? YO PLAYER! Waddup, je Dating Coach Daan hier. Maak je klaar voor de onthulling van de Nummer Één Flirt Fout – de fout die jouw toekomst met vrouwen compleet om zeep kan helpen. De volgende flirt fundamental is iets waar ik naar LEEF. Als ik aantrekkingskra...

Geplaatst: 23 Feb 2014 | Door: JP |

Wat vrouwen willen

Wat zoeken vrouwen in een man Er zijn een hoop misvattingen in de maatschappij als het gaat om wat vrouwen willen. De meeste mannen denken of hebben de overtuigingen dat je veel moeite moet doen op de eerste date. Dat je een groot huis moet hebben en een dikke bankrekening. Zijn dit de dingen die...

Geplaatst: 19 Dec 2013 | Door: Daan |

Sletvrees

Hoe je haar toestemming geeft om een slet te zijn Dit gaat over het nummer 1, ultieme, meest gestoorde, vreemde, gekke, enorm verbazingwekkende, idiote fenomeen dat ik ooit heb meegemaakt. Iets waar ik me ALTIJD over heb verbaasd, namelijk het volgende: Waarom, worden vrouwen in vredesnaam 'slette...

Geplaatst: 06 Jun 2012 | Door: Patrick |

Waar zijn de gentlemen gebleven? Een gentleman, een echte heer, zijn ze er nog? Is het nog van deze tijd? Jazeker! Wanneer je om je heen kijkt dan zie het gentleman-schap, de kunst van “een heer zijn” steeds meer terugkomen. In films, in haarstijlen, in kleding en zelfs in muziek. Gen...

Geplaatst: 01 May 2014 | Door: Kayleigh |

Hoe word je populair bij vrouwen

Dé checklist om populair bij vrouwen te worden Misschien vind je het oneerlijk. Misschien neem je het het universum of je ouders kwalijk. Misschien maakt het je ontzettend pissig. Maar het is een objectief feit. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven: De populaire man krijgt n...

Geplaatst: 29 Jan 2014 | Door: Leonardo |

Flirten en oogcontact flirttips

Welk oogcontact maak jij bij het flirten? Wat zeggen je ogen over jou? Verraad je jezelf met je ogen of maak je duidelijk wat je duidelijk wilt maken? Of, nog erger, ga je zitten starten? Het zal ook vast jou wel eens overkomen zijn. Je gaat een gezellig avondje stappen en ziet een beeldschone vrou...

Geplaatst: 25 Jan 2014 | Door: Kayleigh |

Vrouwen begrijpen: flirt inzichten van een vrouw

Vrouwen begrijpen: 5 flirt inzichten Het kan frustrerend zijn voor mannen wanneer ze een vrouw niet begrijpen. Ik ben zelf een vrouw, maar ik snap dat mannen ons soms rare wezens vinden. Ja, we zijn gecompliceerd. Ja, we kunnen in een uur zes keer van gedachten veranderen over wat we willen doen en...

Geplaatst: 23 Jan 2014 | Door: Daan |

Flirten zonder neediness

Flirten zonder neediness uitgelegd Het is een bekend woord met betrekking tot flirten: neediness. Moeilijk met een vertaling te komen. Ik zal eerlijk zijn, eigenlijk is het niet te vertalen. 'Behoeftigheid' vind ik klinken als een of andere aandoening waar je hond aan lijdt. Onderdanig verliefd kl...

Geplaatst: 13 Jan 2014 | Door: Daan |

De grootste cockclock ben je zelf In een volgend artikel word ingegaan hoe je om kunt gaan met cockblocking door andere cockblockers die jou weerhouden van een mooie vrouw versieren. Maar eerst gaan we in op de meest onwaarschijnlijke cockblock, namelijk: jijzelf. Ik spreek uit ervaring, uit eigen...

Geplaatst: 03 Jan 2014 | Door: Daan |

De belangrijkste flirt tips

Wat alle vrouwen willen in een man Er zijn vele soorten mannen. Heel veel verschillende soorten mannen. Sterk, atletisch, dun en dik. Party hard en intellectueel. De vraag is, wat zoeken alle vrouwen nou in een man? Het antwoord op deze vraag gaat je enorm helpen in het begrijpen en versieren van v...

Geplaatst: 31 Dec 2013 | Door: Leonardo |

Vind ze me leuk?

Weten wat ze echt van je wil Ik ben nu een paar jaar heel actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik luister continue naar audiobooks wanneer ik ergens naar toe rijd. Sommige ebooks luister ik tientallen keren. Ik ben ook coach en ben help mannen om meer succes met vrouwen te hebben. Als coach...

Geplaatst: 25 Dec 2013 | Door: Leonardo |

Neil Strauss flirt tips

The Game “The Game”, het boek van Neil Strauss (ook wel bekend als Style) is de start voor veel mannen die beter willen worden in de magische wereld van de verleiding vol flirt tips. Het boek is naast vermakelijk ook nog eens leerzaam. Zelf ben ik ook begonnen met dit boek en het heeft...

Geplaatst: 04 Dec 2013 | Door: Daan |

Asshole zijn cocky funny

Ten eerste, iedere man is anders, sommige mannen zijn echt het meest zichzelf als ze vriendelijk zijn. En in die vriendelijkheid kunnen ze ook vast wel aantrekkelijk zijn. Het feit is dat assholes over het algemeen aantrekkelijker zijn. Waarom? Meestal omdat je eigenlijk in werkelijkheid ook een eno...

Geplaatst: 09 Nov 2013 | Door: Daan |

Awesome zijn

Welke verhalen vertel jij aan vrouwen? "Alright mate it should be around here." zegt mijn dikke Australische maat Pat. Hij is veertig, getrouwd en heeft een groot stuk grond waar hij leeft met vrouw en kind. We rijden in zijn 4WD dwars door zo'n twintig meter aan bramenstruiken heen. "Oh shit, no t...

Geplaatst: 07 Nov 2013 | Door: Daan |

Lessen van een ultieme alpha man

Chillen met een alpha man in Kathmandu Gisteren zat ik in Kathmandu, hoofdstad van Nepal, aan een bar te hangen. Ik raak aan de praat met een professioneel alpinist, Don Bowie. Hij heeft de vorige dag een video (check de post van 15-10-2013) geupload van zijn laatste klim, de 8.100 meter hoge...

Geplaatst: 05 Nov 2013 | Door: Roos |

single vrouwen

Single vrouwen Af en toe kom ik dergelijke single dames wel eens tegen die op zoek zijn. Ik ben single en in de dertig maar om heel eerlijk te zijn heb ik zelf niet zo last van die angst. Op ieder potje past een dekseltje, dat is onvermijdelijk. Er is hele wereldbol vol met leuke mannen. Maar er be...

Geplaatst: 20 Oct 2013 | Door: Arnoud |

Versierzinnen

versierzinnen: het emotionele palet Om even met de deur in huis te vallen: een gesprek zonder dat er geflirt of versierd wordt is voor haar ook een saai gesprek! Met een aantrekkelijke vrouw moet je eigenlijk meerdere “versierzinnen” in jullie gesprekken verwerken. De impact van goed ge...

Geplaatst: 15 Sep 2013 | Door: Gerard |

5 Geniale flirttips

Flirttips van twee maanden coaching Dit is een stukje geschreven door Gerard, één van de deelnemers van de AttractionGym. Het is een samenvatting van de flirttips en inzichten die hij de afgelopen twee maanden heeft opgedaan. Vrouwen hebben een gave als het gaat om flirten. Een gave...

Geplaatst: 12 Aug 2013 | Door: Guy |

Flirten is net als golfen Hierbij een verslag van een deelnemer van de Gym, ons lange termijn programma. Lange tijd heb ik geworsteld met het begrip ‘het resultaat loslaten’ als het gaat om flirten en vrouwen versieren. In theorie was het me wel duidelijk, maar in de praktijk kreeg ik...

Geplaatst: 07 Aug 2013 | Door: Arnoud |

Waarom belt of smst ze niet?

Waarom ze niet meer belt Het blijft frustrerend. Je schraapt de moed bijeen om een leuke vrouw aan te spreken. Je doet je best en je vraagt haar nummer. Je ben extatisch dat je haar contactgegevens hebt. Vervolgens app-en en chatten jullie en is het moment daar om af te spreken. Je telt de dagen af...

Geplaatst: 19 May 2013 | Door: Youri |

Kledingtips voor mannen

Kledingtips versus stijltips Terwijl modetrends komen en gaan, geloof ik dat er drie kleding c.q. stijltips zijn die cruciaal zijn om goed voor de dag te komen. Bovendien laten ze je er beter uitzien in de kleren die je al draagt, ongeacht wat dat nu is. Het verschil tussen mode en stijl is dat mo...

Geplaatst: 02 Apr 2013 | Door: Victor |

patronen doorbreken

Patronen doorbreken om de vrouw van je dromen te krijgen Ik was ooit samen met een maat van me opstap met een jongen die we via een PUA-forum hebben leren kennen. Iemand die serieus nul komma nul ervaring had met vrouwen. Hij zag er uit als een weirdo: ongekamd haar, een geruit saai overhemd met d...

Geplaatst: 07 Jan 2013 | Door: Leonardo |

hogere doel van vrouwen versieren

Een hoger doel Afgelopen weekend was ik samen met een student uit. Na een uur coaching liep hij helemaal vast. Hij had zichzelf opgesloten op het toilet. Ik ging hem zoeken en had hem uiteindelijk gevonden (gelukkig was het een kleine tent). Maar hij zag het duidelijk niet meer zitten en wilde sto...

Geplaatst: 02 Jan 2013 | Door: Victor |

Productiviteit rennen

Iedereen kent het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten. Je moet en wil zo veel doen, maar je komt simpelweg tijd te kort en dus moet je keuzes maken. Productiviteit verhogen? Hoe zorg je nou dat je meer tijd over houdt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Laten we voor het...

Geplaatst: 27 Dec 2012 | Door: Leonardo |

zoenen zonder tong

'Ho, waarom zoenen met tong!' Wat zou jij doen als je ergens in een club bent, en je staat te zoenen en de de vrouw in kwestie steekt haar tong in je mond? Ik zal je vertellen wat ik afgelopen weekend zei: ‘Ho, geen tong. Ik zoen liever zonder tong.’ Reaktie: verbaasde blik, glimlach....

Geplaatst: 26 Dec 2012 | Door: Ronja |

Maak maak je haar gek

Haar gek maken met de juiste woorden Een grote vergissing die mannen maken die aan 'pick up' doen, is dat ze te gefocust zijn op “de juiste woorden zeggen” om een vrouw gek te maken. De grootste kwaliteit waar vrouwen naar op zoek zijn is jouw vermogen om haar te voelen.
Als ik h...

Geplaatst: 27 Nov 2012 | Door: Frederik |

Natural qualification

Real Man Conference, PUA Summit en 21 Convention In 2010 heb ik op alle drie de grote pick-up conferenties gesproken die er dat jaar waren. De Real Man Conference, PUA Summit en ook The 21 Convention. De laatste was wel zo’n beetje mijn favoriet geweest want de insteek is breder dan alleen p...

Geplaatst: 01 Nov 2012 | Door: Leonardo |

Lessen voor gevorderde versierders Disclaimer: deze blogpost is bedoelt voor de meer gevorderde casanova’s onder ons, en minder voor de beginnelingen. Voor de ‘newbie’ geldt: begin bij de basis. Begin met sociaal te zijn. Praat tegen iedereen. Je buurman, de caissières, de...

Geplaatst: 14 Oct 2012 | Door: Yoram |

Game is messy

Game is rommelig Het beter worden met vrouwen is een van de meest (in mijn eigen ogen misschien wel DE meest) vervullende ontwikkelingskans die je voor jezelf kan waarmaken in tijd dat je deze planeet bewandelt... Je vergroot je eigenwaarde... Je krijgt onmisbare levenslessen en inzichten in je...

Geplaatst: 01 Oct 2012 | Door: Yoram |

Joram en Frederik

Frederik en Joram The 21Convention speech Nu inmiddels meer dan een jaar geleden waren Frederik en ik uitgenodigd om op The21Convention in London te komen spreken. Dit is een van ’s werelds grootste conferenties op het gebied van het worden en zijn van de “ideale man.” Behalve he...

Geplaatst: 01 Sep 2012 | Door: Arnoud |

Adam and Amanda Lyons

Het fenomeen social proof Adam Lyons is in samenwerking met Puatraining de Amerikaanse business aan het opzetten. Zijn vrouw Amanda is Amerikaanse dus het was zowel een privé als een zakelijke beslissing. De reden dat ik over Adam schrijf is niet alleen dat hij een bekende ‘pick-up ar...

Geplaatst: 21 Aug 2012 | Door: Frederik |

wantrouwende vrouw

Huilen, lachen of coachen Telkens wanneer ik iemand ‘fake it till you make it’ hoor zeggen weet ik niet of ik zou moeten huilen, lachen of coachen. Deze uitspraak is een van de slechste adviezen in de versierwereld ooit! In deze blogpost ga ik in op de negatieve gevolgen van het &lsquo...

Geplaatst: 04 Aug 2012 | Door: Patrick |

SMS daten

Tips over sms'en Over sms'en gaan veel verschillende verhalen de ronde. De ene zegt dat je nadat je haar nummer hebt gekregen eerst 2 weken radiostilte moet houden om non-needyness te uiten.De andere zegt dat je direct moet sms’en. Weet jij het nog? Ik ga je nu vertellen hoe je gegarandeerd...

Geplaatst: 30 Jul 2012 | Door: Leonardo |

dog whisperer cesar millan

In de put raken tijdens het uitgaan Een aantal jaar geleden kon ik makkelijk in de put raken als ik uitging. Als het niet liep zoals ik me had voorgesteld dan raakte ik erin en kwam er niet snel meer uit. Ik zie dat bij veel mannen, dat ze om wat voor reden down worden als ze bezig zijn met game,...

Geplaatst: 15 Jul 2012 | Door: Arnoud |

flirtende vrouw

Winkelen en standaard reakties Een tijd geleden was ik in een computerwinkel in het buitenland om iets te kopen. Ik stond te twijfelen en zei iets van ‘laat maar, ik doe het een andere keer wel’. Een standaard reaktie op gebrek aan motivatie en keuzestress. De verkoper schoot meteen t...

Geplaatst: 06 Jul 2012 | Door: Yoram |

Intenties of intent

Duidelijk krijgen van je intenties Dit artikel gaat over het duidelijk krijgen van je intenties, je ‘intent’, en het er achter komen wat je wilt in het domein van vrouwen, seks, relaties en je goed voelen als een man. Behalve het begrijpen waarom dit belangrijk is krijg je ook de prakt...

Geplaatst: 02 Jul 2012 | Door: Victor |

liefdes sms

Verleidelijke liefdes smsjes Liefdes smsjes doen wonderen! Hoe  geweldig is het wanneer je haar zo op kan winden door middel van wat sms berichten heen en weer dat zij wil dat jij langskomt?! Uit pure lust, uit opwinding die jij hebt veroorzaakt, wel te verstaan. Een heerlijk gevoel! In deze b...

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message